loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Nieuwe corona maatregelen

Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, in de gezelligste periode van het jaar, is het bij ons mogelijk om uw nieuwe auto te kopen of uw reparatie uit te laten voeren.

Wij werken volgens ons eigen click & collect principe. Onderstaand vindt u meer informatie over hoe gemakkelijk dit in zijn werk gaat.

Autocentrum Raaijmakers is gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

  • Op www.acrauto.nl vindt u alle informatie over de auto waarin u geïnteresseerd bent. U neemt contact op met ons via telefoon of e-mail. Eventueel is videobellen ook mogelijk!
  • Op een afgesproken tijd staan de auto/auto’s klaar voor ons pand, zodat u in de gelegenheid bent om deze uitgebreid te bekijken en desgewenst een proefrit te maken.
  • Voorafgaand aan de proefrit vult u het daarvoor bestemde formulier in en appt ons een foto van uw legitimatiebewijs.
  • Tijdens de proefrit taxeren wij uw huidige auto met inachtneming van de  coronamaatregelen.
  • Bij terugkomst van de proefrit is er de mogelijkheid om telefonisch een deal te sluiten of wij doen u binnen 5 minuten een passend aanbod per e-mail.
  • Als u tot aankoop wil overgaan, wordt alles keurig per e-mail afgehandeld.
  • Wij maken de auto netjes klaar en stellen de auto te naam voor u.
  • Tot slot wordt uw nieuwe auto bij u thuis afgeleverd en nemen we de eventuele inruilauto direct mee.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen een hele fijne kerst toe te wensen en een goed en gezond 2022!
Alle ondernemers die hun deuren alweer volledig moeten sluiten en het zorgpersoneel wensen wij veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode.

Team Autocentrum Raaijmakers

Afspraak maken?

Onderhoud of schadeherstel. U bent voor al uw
verzoeken al decennialang welkom.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website