loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Onderhoud. Ontzorgd

Regulier onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van auto’s kunnen wij u garanderen dat uw auto in goede handen bij ons is. Door de jaren heen is er op technisch gebied erg veel veranderd.

APK

Bij Autocentrum Raaijmakers B.V. kunt u terecht voor een APK-keuring voor elk merk en type auto. Tijdens de keuring beoordeelt onze keurmeester uw auto op een groot aantal punten.

Bandenservice

Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of garage? Bij Autocentrum Raaijmakers in Son & Breugel slaat u uw banden veilig en voordelig op en wij kunnen de banden ook voor u wisselen.

Uitlijnen

Bij Autocentrum Raaijmakers adviseren we om de uitlijning van uw auto om de 6 maanden te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.

Schadeherstel

Na analyse van de schade krijgt u direct informatie over de reparatie en de kosten. Wanneer het herstel langer gaat duren en u uw auto niet kunt missen, kunt u gebruik maken van onze leenauto service.

Ruitherstel

Heeft u 1, 2 of meer sterretjes in uw voorruit? Geen zorgen, Autocentrum Raaijmakers herstelt dit dankzij onze moderne technieken terwijl u wacht! Bij Autocentrum Raaijmakers hebben wij deze expertise in huis.

Afspraak maken?

Onderhoud of schadeherstel. U bent voor al uw
verzoeken al decennialang welkom.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.


 
Morgen Internet - Zorgeloos website