loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Porsche PanameraSport Turismo 2.9 4 E-Hybrid Black Pack

BESCHRIJVING

Ervaar het ultieme rijplezier met deze adembenemende en exclusieve Porsche Panamera Sport Turismo 2.9 4 E-Hybrid! Met een krachtige motor van 467 PK is deze auto een echt sportief beest op de weg. En het beste nieuws? De motor is slechts 9.500 km geleden volledig vervangen door een gloednieuwe motor ter waarde van € 28.500 euro, uitgevoerd door de erkende Porsche dealer. Alle rekeningen zijn aanwezig, dus u kunt met een gerust hart genieten van deze krachtige machine.

Zowel het interieur als het exterieur van deze Porsche verkeren in absolute nieuwstaat. De auto is afkomstig van de eerste eigenaar en alle boekjes, sleutels en nationale autopas zijn keurig ingevuld en aanwezig. U krijgt dus een complete en goed gedocumenteerde auto.

Stap in het luxueuze interieur van deze Panamera Sport Turismo en geniet van de comfortabele lederen bekleding. Verwen uzelf met stoelverwarming, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs op koudere dagen. Het panoramische schuif-/kanteldak zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel, terwijl de elektrisch verstelbare bestuurders- en bijrijdersstoel perfect afgestemd kunnen worden op uw persoonlijke voorkeur.

Deze Porsche is uitgerust met geavanceerde technologieën die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met het ingebouwde navigatiesysteem vindt u moeiteloos uw weg, terwijl de cruise control u helpt om ontspannen lange afstanden af te leggen. Dankzij de Bluetooth-telefoonverbinding kunt u veilig handsfree bellen en genieten van uw favoriete muziek via de multimedia voorbereiding.

De Porsche Panamera Sport Turismo 2.9 4 E-Hybrid is voorzien van talloze andere handige en luxe opties, waaronder elektrische ramen voor en achter, parkeersensoren voor en achter, 21" lichtmetalen velgen, matrix koplampen, led dagrijverlichting, een elektrisch bedienbare achterklep, een hoogwaardig Burmester-geluidsinstallatie en luchtvering voor een comfortabele en stabiele rit.

Wilt u meer weten over deze schitterende Porsche Panamera Sport Turismo 2.9 4 E-Hybrid of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)499-745062 of bezoek onze website www.acrauto.nl. Op onze website vindt u maar liefst 84 hoge resolutiefoto's van deze prachtige auto, zodat u een gedetailleerd beeld krijgt van de uitstekende staat en de vele opties die deze auto te bieden heeft.

Specificaties:
- Motor: 2894ccm 243/340kw
- Remmen: 19 inch remmen voor en achter
- Lak: 2-lagen metallic
- Transmissie: 8-versnelling automaat
- Achterlichten: Donker getint
- Achteruitrijcamera: Ja
- Alu-pakket: Zwart
- Bandendruk controle: Ja
- Binnenverlichting pakket: Aanwezig
- Buitenspiegel: Met geheugenfunctie
- Buitenspiegel: Asferisch
- Burmester soundsystem: Ja
- Decordelen: Zwart
- Deksel wielnaaf: Gekleurd
- Geheugen-pakket: Aanwezig
- Instaplijsten: Aluminium
- Jaloezie zijruit: Aanwezig
- Koelmiddel: R1234yf
- Laadruimafdekking: Jalousie
- Luchtvering: PASM (Porsche Active Suspension Management)
- Opbergpakket: Aanwezig
- Panoramisch zonnedak: Ja
- Privacy-beglazing: Aanwezig
- Sper stuuras: Elektrisch
- Spoorwisselassistent: Aanwezig
- Sport chrono pakket: Aanwezig
- Sportdesign dorpel: Aanwezig
- Sportdesign: Zwart
- Stoelindeling: 4+1 (40/20/40)
- Stoelbekleding: Gedeeltelijk leer
- Sportuitlaatsysteem: Zwart
- Productieaanvang: Vanaf productieaanvang
- Voetgangersbescherming: Aanwezig
- Wielboutbevestiging: Aanwezig

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website