loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Cfmoto CForce 1000

BESCHRIJVING

De CForce 1000 is het nieuwe topmodel van CFMOTO. Met de grootste en krachtigste motor die CFMOTO ooit in een ATV heeft verpakt, is de CForce 1000 uitgerust voor zelfs de moeilijkste taken in de land- en bosbouw, winterdienst of voor hulpdiensten zoals brandweer en bergredding – en biedt tegelijkertijd het grootste rijplezier die je kunt hebben met een ATV. De nieuwe V-twin-injectiemotor met 1000 cm³ biedt veel vermogen en koppel. Het vermogen wordt overgebracht op twee of vier wielen via een continu variabele CVT-transmissie. De CFORCE 1000 heeft vierwielaandrijving en een sperdifferentieel. Met scherp getekende randen, de ingenieus vormgegeven koplampunit, de duidelijk gevormde, ergonomische stoelen en vele succesvolle detailoplossingen toont de CForce 1000 karakter. De nieuwe V2-injectiemotor met 1000 cm³ biedt veel vermogen en koppel. Het vermogen wordt overgebracht op twee of vier wielen via een continu variabele CVT-transmissie met retour- en reductietandwielen. De vierwielaandrijving is natuurlijk net zo standaard als het sperdifferentieel. Lier, rugleuning, handbeschermers, 12 volt- en USB-stekkers, bagagedragers voor en achter, lichtmetalen velgen en zelfs stuurbekrachtiging – de lijst met standaardfuncties van de CForce 1000 laat niets te wensen over.

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website