loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Tesla Model 3MARGE

BESCHRIJVING

**Elektrische Sensatie: Schitterende Tesla Model 3 Standard RWD Plus met Slechts 30.000 km!**

Geniet van de opwinding van elektrisch rijden met deze prachtige Tesla Model 3 Standard RWD Plus, beschikbaar bij Autocentrum Raaijmakers. Met slechts één eigenaar en een lage kilometerstand van 30.000 kilometer, verkeert zowel het interieur als het exterieur van deze auto in uitstekende staat.

Als elektrische auto biedt de Tesla Model 3 indrukwekkende voordelen. U kunt vol vertrouwen de weg op, wetende dat u tot wel 583 kilometer elektrisch kunt rijden in de stad en 448 kilometer op de snelweg, volgens de gegevens van Tesla. Dit betekent minder stoppen bij het laadstation en een lagere impact op het milieu.

Naast zijn milieuvriendelijke karakter is deze Tesla Model 3 Standard RWD Plus compleet dealer onderhouden en worden alle boekjes, sleutels en de Nationale Autopas meegeleverd voor uw gemoedsrust.

De Tesla Model 3 Standard RWD Plus is uitgerust met een scala aan moderne functies die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Geniet van het gemak van autopilot, het comfort van lederen bekleding en elektrisch verstelbare voorstoelen, en het adembenemende uitzicht door het panorama dak. Met climate control blijft het interieur altijd aangenaam, terwijl adaptieve cruise control u helpt om veilig afstand te houden. Dankzij de ingebouwde navigatie, internet en Spotify kunt u naadloos verbonden blijven terwijl u onderweg bent. En met parkeersensoren, een achteruitrijcamera en led-dagrijverlichting wordt manoeuvreren een fluitje van een cent.

Maar dat is nog niet alles! De Tesla Model 3 Standard RWD Plus wordt geleverd met 18-inch lichtmetalen velgen voor een sportieve uitstraling. Dankzij de Bluetooth-telefoonverbinding kunt u handsfree bellen en veilig van uw favoriete muziek genieten. Bovendien kunt u profiteren van de voordelen van elektrisch rijden, zoals geen wegenbelasting.

**Voertuig- en Merk specifieke Opties (Auto VIN):**

- Buitenspiegel automatisch anti-verblindend
- 3-lagen-mica lak
- Achteraandrijving
- Achteruitrijcamera
- Autopilot
- Banden 235/45 R18
- Elektromotor 147 kW
- Verwarmde voorstoelen en achterbank
- Transmissie 1e versnelling
- VA-model 2021

Voor meer informatie over deze schitterende Tesla Model 3 Standard RWD Plus en om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Op de website vindt u 69 hoogwaardige foto's van deze prachtige Tesla, waardoor u een gedetailleerd beeld krijgt van zowel het interieur als het exterieur. Ervaar de toekomst van autorijden met de Tesla Model 3 Standard RWD Plus en geniet van de voordelen van elektrisch rijden!

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website