loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Nissan LeafTekna 40 kWh

BESCHRIJVING

Op zoek naar een duurzame en luxueuze elektrische auto die voldoet aan al jouw wensen? Ontdek nu de prachtige Nissan LEAF Tekna 40 kWh, met slechts 11.071 kilometer op de teller. Deze dealer onderhouden auto verkeert in uitstekende staat, zowel van binnen als van buiten.

Ervaar het ultieme rijcomfort en de moderne luxe van de Nissan LEAF Tekna. Met zijn lederen/stoffen bekleding en verwarmde stoelen geniet je van een aangename rit, zelfs tijdens de koudste dagen. Het verwarmde stuur en de achterbankverwarming bieden extra comfort voor alle passagiers.

Deze auto zit boordevol geavanceerde technologieën die het rijden veiliger en gemakkelijker maken. De adaptieve cruise control stelt je in staat om een constante snelheid aan te houden en automatisch afstand te bewaren tot je voorganger. Dankzij het Touch screen navigatiesysteem vind je moeiteloos je weg, terwijl de Bluetooth-telefoonverbinding je in staat stelt om handsfree te bellen en veilig verbonden te blijven.

Veiligheid staat voorop in de Nissan LEAF Tekna. Met dodehoeksensoren, rijstrooksensoren, parkeersensoren voor en achter, en een rondom zichtcamera ben je altijd goed beschermd en kun je met vertrouwen manoeuvreren en parkeren. Daarnaast zorgt de Bose geluidsinstallatie voor een meeslepende audio-ervaring tijdens elke rit.

Deze Nissan LEAF Tekna 40 kWh biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een duurzame en kostenefficiënte rijervaring. Met zijn krachtige elektrische motor geniet je van soepele en stille prestaties, terwijl je bespaart op brandstofkosten en bijdraagt aan een groenere toekomst.

Bij ons kun je deze prachtige Nissan LEAF Tekna 40 kWh ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)499-745062 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Bezoek ook onze website www.acrauto.nl, waar je 77 hoogwaardige foto's van deze auto kunt bekijken.

Wacht niet langer en maak de overstap naar elektrisch rijden met de Nissan LEAF Tekna 40 kWh. Profiteer van de voordelen van duurzaamheid en luxe die deze auto te bieden heeft. Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren en al je vragen te beantwoorden.

U kunt vanaf 10 januari 2023 9:00 uur weer SEPP aanvragen voor uw nieuwe elektrische personenauto met een koop- of leaseovereenkomst die u heeft afgesloten op of na 1 januari 2023. Voor een gebruikte auto € 2.000.

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website