loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Renault Mégane Estate1.2 Bose Automaat

BESCHRIJVING

Ontdek deze prachtige Renault Megane Estate 2.0 Bose! Deze auto is in uitstekende staat, zowel van binnen als van buiten. Het interieur is goed onderhouden en het exterieur straalt elegantie uit. De auto is altijd dealer onderhouden en wordt geleverd met alle benodigde documentatie, inclusief facturen en sleutels.

De Renault Megane Estate 2.0 Bose is uitgerust met een scala aan opties die het rijden comfortabel en plezierig maken. Profiteer van het gemak van keyless entry en keyless start, waardoor u de auto kunt ontgrendelen en starten zonder uw sleutels tevoorschijn te hoeven halen. Geniet van een prachtig uitzicht en frisse lucht met het panorama schuif-/kantel dak. Het interieur is voorzien van stof/lederen bekleding, wat zowel comfort als stijl biedt.

Voor uw comfort en gemak is de auto uitgerust met climate control en cruise control. Navigeer moeiteloos naar uw bestemming met het geïntegreerde navigatiesysteem en blijf verbonden via Bluetooth-telefoon en mediavoorbereiding. Geniet van een indrukwekkende geluidservaring met de Bose-geluidsinstallatie.

De Renault Megane Estate 2.0 Bose is ook voorzien van handige parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde, evenals een achteruitrijcamera, om u te helpen bij het inparkeren en manoeuvreren. De LED-dagrijverlichting zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar verhoogt ook de zichtbaarheid en veiligheid op de weg. De 17" lichtmetalen velgen voegen een sportief element toe aan het design.

Voor meer informatie over deze prachtige Renault Megane Estate 2.0 Bose of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Op onze website vindt u ook 71 hoge resolutiefoto's van deze mooie auto, zodat u een gedetailleerd beeld kunt krijgen van de uitstekende staat en de vele opties die deze auto te bieden heeft.

Specificaties:
- Achteruitrijcamera: Aanwezig
- Automatische lichtinschakeling: Aanwezig
- Parkeerhulp: Voor/achter
- Radio met cd / mp3: Aanwezig
- Voorruit regensensor: Aanwezig
- Zijruiten: Donker getint
- Motor: 1197ccm 97kw
- Lak: Uni, 2-lagen
- Achterbank: Gedeeld
- Airco: Automatisch
- Bandendruk controle: Aanwezig
- Elektrisch inklapbare buitenspiegels: Aanwezig
- Commerciële uitvoering: Aanwezig
- Dagrijlicht: Type 2
- Dakreling: Aanwezig
- Energy-system: ESM
- Elektrische handrem: Aanwezig
- Instaplichten: Aanwezig
- Keyless-go: Aanwezig
- Mistlampen: Aanwezig
- Navigatiesysteem: Aanwezig
- Panorama schuifdak: Elektrisch
- Verstelbare passagiersstoel: Hoogte verstelbaar
- Elektrische ruitbediening achter: Aanwezig
- Stabiliteitsprogramma: Aanwezig
- Leren stuurwiel: Aanwezig
- Tempopilot: Aanwezig
- Bekleding: Stof/leer
- Uitvoering: HARM 01, Luxe 2
- Uitvoeringscode: E3B
- Productieaanvang: Vanaf oktober 2014
- Veiligheid: 2
- Visio systeem: Aanwezig
- Versnellingsbak: 6-versnelling

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website