loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

MINI Cooper2.0S Chili 192pk Automaat

BESCHRIJVING

Ontdek deze schitterende Mini 2.0 Cooper S Salt met een uitgebreid scala aan opties! Deze dealer onderhouden auto is in topconditie, zowel van binnen als van buiten. Als eerste eigenaar heeft deze auto alle benodigde boekjes, sleutels en een nationale autopass bij zich. Geniet van het rijden in stijl met de volgende opties: stof/lederen bekleding, sportstoelen, navigatie, cruise control, climate control, multimedia voorbereiding, Bluetooth-telefoon, keyless start, keyless entry, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera, 17" lichtmetalen velgen, mistlampen voor, LED dagrijverlichting, LED achterlichten en nog veel meer.

Deze Mini 2.0 Cooper S Salt is voorzien van een krachtige 1998ccm 141kw motor en heeft een elegante 2-lagen metallic lak. De 7-versnelling automaat zorgt voor soepel schakelen en het comfort van een airco-automaat. Met de handige armleuning voor, de bandendruk controle en de boordcomputer wordt uw rijervaring nog aangenamer. De elektrisch verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, chroomline interieur en het zwarte dak/spiegel geven deze Mini een stijlvolle uitstraling.

Deze Mini 2.0 Cooper S Salt biedt ook geavanceerde functies zoals connected navigation, een uitgebreid lichtpakket binnen-ruim, Mini driving modes en een teleservice. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, terwijl het opbergpakket extra gemak biedt. De sportstoelen, het multifunctionele stuurwiel en het stuurwiel bekleed met leer zorgen voor een comfortabele en sportieve rijervaring. Daarnaast bieden de passagiersstoel met hoogteverstelling en de achteruitrijcamera extra gemak en veiligheid.

Voor meer informatie over deze schitterende dealer onderhouden Mini 2.0 Cooper S Salt en om een bezichtiging te regelen, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)499-745062. U kunt ook een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl, waar u 61 hoogwaardige foto's van deze prachtige auto kunt bekijken.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze schitterende Mini 2.0 Cooper S Salt. Een proefrit maken is uiteraard ook mogelijk. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom om de eigenaar te worden van deze fantastische Mini!

Voertuig- en merk specifieke opties (Auto VIN):
- 1998ccm 141kw
- 2-lagen metallic
- 7-versnelling automaat
- Achteruitrijcamera
- Airco-automaat
- Armleuning voor opklapbaar
- Bandendruk controle
- Bekleding black Pearl
- Boordcomputer
- Buitenspiegel elektrisch verwarm inklap
- Chroomline interieur
- Co2 omvang
- Comfort vergrendeling
- Connected navigation
- Cruise control
- Dak / spiegel zwart
- Emissienorm euro 6
- Interieurlijst zwart
- Knipperlichten wit
- Koelmiddel r1234yf
- Led-koplamp
- Lichtpakket binnen-ruim
- Mini driving modes
- Mini excitement pack
- Mistlamp led
- Multifunctioneel-stuurwiel
- Navigatiesysteem
- Opbergpakket
- Parkeerhulp achter
- Passagier stoel hoogte verstelbaar
- Radio visual boost
- Sportstoelen
- Stuurwiel leer
- Teleservice
- Uitvoering-pakket chili
- Va 09/2018
- Voetgangersbescherming
- Voorruit regensensor
- Wielbout borging

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Vergelijkbare occasions

NET BINNEN

MINI Cooper

2.0S Chili 60 Years British Racing Green

€24.740 of €292 p/m

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website