loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Suzuki Swift1.0 Select

BESCHRIJVING

Betreft een demo voertuig graag van tevoren en afspraak maken voor een bezichtiging

Ontdek de prachtige Suzuki Swift 1.0 Select bij Autocentrum Raaijmakers. Deze dealer onderhouden auto is in uitstekende staat, zowel het exterieur als het interieur. Bovendien zijn alle sleutels, boekjes en Nationale Autopas ingevuld en aanwezig, wat zorgt voor gemoedsrust.

De Suzuki Swift 1.0 Select is uitgerust met een scala aan opties die uw rijervaring nog aangenamer maken. Geniet van het comfort van de stoffenbekleding en de warmte van de stoelverwarming, perfect voor de koudere dagen. Blijf verbonden met uw smartphone dankzij Apple CarPlay/Android Auto en maak gebruik van de autotelefoon met bluetooth voor handsfree communicatie. De multimedia voorbereiding en DAB-radio bieden u entertainment tijdens uw ritten. Met de achteruitrijcamera wordt parkeren en manoeuvreren een stuk eenvoudiger. Daarnaast beschikt de auto over elektrische ramen voor extra gemak. De led dagrijverlichting, led achterlichten en mistlampen voor dragen niet alleen bij aan de stijl, maar zorgen ook voor betere zichtbaarheid op de weg.

Voor meer informatie over deze schitterende Suzuki Swift 1.0 Select of om een bezichtiging in te plannen, kunt u contact opnemen met ons via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Daar vindt u 48 hoge resolutiefoto's die u een gedetailleerd beeld geven van deze prachtige auto. Ervaar zelf het comfort, de stijl en de handige functies van deze Suzuki Swift.

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Vergelijkbare occasions

NET BINNEN

Suzuki Swift

1.2 Comfort Smart Hybrid

€14.740 of €174 p/m

NET BINNEN

Suzuki Swift

1.4 Sport Smart Hybrid

€19.940 of €235 p/m

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website