loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Mercedes-Benz CLA-Klasse180 Prestige

BESCHRIJVING

Ontdek de adembenemende Mercedes-Benz CLA-klasse 180 Prestige bij Autocentrum Raaijmakers! Deze auto, afkomstig van de eerste eigenaar en volledig dealer onderhouden, is een ware parel die uw hart zal veroveren. Zowel het interieur als het exterieur verkeren in uitstekende staat, wat getuigt van de zorg en aandacht die aan deze auto is besteed.

De Mercedes-Benz CLA-klasse 180 Prestige is uitgerust met een scala aan luxe opties die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Geniet van het comfort van de stof/lederen bekleding en de verwarmde sportstoelen, terwijl het navigatiesysteem u probleemloos naar uw bestemming leidt. De cruise control en climate control zorgen voor ontspannen en aangename ritten, terwijl de parkeersensoren voor en achter u helpen bij het moeiteloos inparkeren. Blijf altijd verbonden met de Bluetooth-telefoonverbinding en maak gebruik van de multimedia-voorbereiding om uw favoriete muziek af te spelen. De 18" lichtmetalen velgen en de xenon-koplampen geven deze auto een sportieve en stijlvolle uitstraling.

De Mercedes-Benz CLA-klasse 180 Prestige biedt ook een reeks voertuig- en merkspecifieke opties die het rijden nog plezieriger maken. Met functies zoals de bi-xenon koplampen, het navigatiesysteem Garmin en het zitcomfortpakket ervaart u ultiem rijplezier en gemak.

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op via +31 (0)499-745062 of bezoek onze website www.acrauto.nl om 64 hoogwaardige foto's van deze prachtige Mercedes-Benz CLA-klasse 180 Prestige te bekijken. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en ervaar de luxe en prestaties van deze fantastische auto.

Voertuig- en merk specifieke opties (Auto VIN):
- 2-lagen metallic
- Blanke lak hard
- Airco thermatik
- Audiosysteem 20 cd
- Automaat 7-versnelling
- Avant-garde onderstel
- Banden met noodloop
- Bandendruk controle
- Bekleding stof/kunstleer
- Bi-xenon koplampen
- Buitenspiegel dimmend
- Buitenspiegel elektrisch inklapbaar
- Camtronic
- Collision prevention assist
- Compressor variabel
- Cruise control
- Eco start/stop
- Emissienorm euro 6
- Gordel met indicator
- Instap verlicht
- Knie-airbag
- Koplampreinigingsinstallatie
- Licht en zichtpakket
- Model 2015
- Multifunctie-stuurwiel
- Navigatiesysteem Garmin
- Parameterstuurhuis
- Parkeerhulp
- Prestatie-reducering
- Regensensor
- Rokerspakket
- Sierdeel golfoptiek
- Sproei-installatie verwarmbaar
- Stoelverwarming voor
- Stuurwiel-druktoetsen
- Stuurwiel leer
- Technische wijziging 14/02
- Urban pakket
- Va vin n201967
- Voetgangersbescherming
- Zitcomfortpakket
- Zonneklep verlicht

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website