loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Volkswagen Beetle1.2 TSI Trend BlueMotion

BESCHRIJVING

***Prachtige Volkswagen Beetle 1.2 TSI Trend - Stijlvol en Comfortabel***

Stap in deze prachtige Volkswagen Beetle 1.2 TSI Trend en laat u betoveren door zijn tijdloze design en uitstekende staat. Zowel het interieur als het exterieur van deze auto verkeren in zeer nette staat, waardoor u met trots achter het stuur zult zitten. Deze Beetle is dealer onderhouden en wordt geleverd met alle sleutels en een ingevulde nationale autopas, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en transparante aankoop.

Met zijn vele opties biedt deze Beetle zowel stijl als comfort. Geniet van de stoffen bekleding en verwarmbare stoelen, zodat u zelfs op koude dagen comfortabel kunt rijden. De cruise control zorgt voor ontspannen rijden op lange afstanden, terwijl de climate control ervoor zorgt dat u altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. Met de media voorbereiding kunt u eenvoudig uw favoriete muziek afspelen en genieten van een meeslepende rijervaring.

Deze Volkswagen Beetle is uitgerust met handige functies, zoals parkeersensoren voor en achter, die u helpen bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. De 16" lichtmetalen velgen voegen niet alleen een vleugje stijl toe, maar zorgen ook voor een soepele en comfortabele rit. Met het Isofix-systeem kunt u kinderzitjes veilig en gemakkelijk bevestigen, waardoor uw gezin altijd veilig onderweg is.

Voor meer informatie over deze prachtige Volkswagen Beetle 1.2 TSI Trend of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)499-745062 of een bezoek brengen aan onze website www.acrauto.nl. Op onze website vindt u ook 39 hoge resolutie foto's die een gedetailleerde indruk geven van deze geweldige auto.

Voertuig- en merk specifieke opties (Auto VIN):
- 6-versnellingen
- Motorinhoud: 1197ccm, 77kw
- Metallic lak: 2-lagen metallic
- Verstelbare achteras
- Buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten
- Climatronic airconditioning
- Cruise control
- Dynamo 140A
- Extra centrale vergrendeling
- Extra instrumenten
- Gespoten handgrepen
- GSM-laadunit
- Middenarmsteun voor
- Mistachterlicht
- Multifunctioneel infodisplay plus
- Multimediasysteem
- Parkeerhulp
- Radio RCD 310
- Remblokslijtage-indicator
- Remmen voor 288x25
- Rokersuitvoering
- Achter schijfremmen
- Sedanuitvoering
- Servotronic stuurbekrachtiging
- Verwarmde ruitensproeiers
- Verwarmbare voorstoelen
- Leren stuurwiel
- Stoffen interieur
- Bouwjaar: Vanaf mei 2013
- Akoestische voorruit
- Zijstootlijst zwart

*Let op: De voertuig- en merk specifieke opties zijn gebaseerd op Auto VIN en kunnen variëren. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.*

 

Wij berekenen geen afleveringskosten !!!

De prijs op internet is de verkoop prijs incl. APK. Al onze auto`s zijn NAP (nationale autopas) goedgekeurd of zijn voorzien van een Belgische Carpass. Aanvullende garantie tegen meerprijs is mogelijk alsmede extra onderhoud. Zie onze website www.acrauto.nl Inruil is altijd mogelijk. Met al meer dan 35 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0499 745062.

Particulier financieren of zakelijk leasen? Maak hieronder uw berekening:

Auto inruilen of verkopen?

Dat kan! U kunt via onze website eenvoudig online een inruil- of inkoopverzoek doen.

Betrouwbare occasionsAlbert Raaijmakers

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Bekijk hieronder onze voorraad bijzondere occasions of kom eens langs in onze showroom in Son en Breugel.

Een full-service familiebedrijfBart Raaijmakers

Autocentrum Raaijmakers B.V. (ACR) is een familiebedrijf waar service en vertrouwen al 30 jaar hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto's van verschillende prijsklassen.

Morgen Internet - Zorgeloos website